Bio zeliščne solne savne

So blažja oblika finske savne oz. so kombinacija finske in parne savne. Vgrajeno imajo posebno bio peč s parnim uparjalnikom. Prednost te peči je, da lahko deluje kot navadna finska ali kot zeliščna bio peč. Nadzorna plošča avtomatsko meri in nadzira vlago v zraku in se samodejno vklaplja in izklaplja, ko je dosežena želena temperatura. Temperature se gibljejo med 45 in 55 °C, vlažnost pa med 50 in 60 %.

Bio zeliščni solni savni lahko dodamo eterična olja in zelišča, kar še dodatno popestri savnanje. Namenjena je zlasti ljudem, ki slabo prenašajo visoko temperaturo ter tistim, ki si želijo aromaterapije in inhaliranje toplega zraka z različnimi aromami ter zelišči. Predvsem pa tistim, ki želijo svojim dihalom najboljše.

Povezana je z biološkim ugodjem človeškega telesa, saj so razmere v mejah našega telesnega udobja, od tod tudi njeno ime. Zmerne temperature vplivajo na povečano delovanje žlez, kar vpliva na znojenje in izločanje strupenih snovi. Pojavlja se v kombinaciji z barvno terapijo, kar dodatno pozitivno vpliva na človeški organizem.

Vse bio zeliščne solne savne

Bio zeliščne solne savne

Omega SH528 – Bio zeliščna solna savna

6635,00  ZNIŽANA CENA Z VKLJUČENIM 22% DDV

Bio zeliščne solne savne

Omega SH529 – Bio zeliščna solna savna

7299,00  ZNIŽANA CENA Z VKLJUČENIM 22% DDV

Bio zeliščne solne savne

Omega SH544 – Bio zeliščna solna savna

4140,00  ZNIŽANA CENA Z VKLJUČENIM 22% DDV

Bio zeliščne solne savne

Omega SH545 – Bio zeliščna solna savna

4764,00  ZNIŽANA CENA Z VKLJUČENIM 22% DDV